marți, 3 mai 2011

Religia mea e IUBIREA

Se spune ca la nastere venim cu doua doruri:dorul de Dumnezeu si dorul de celalalt.Perechile divine;inca una din cele mai adanci taine ale universului.
Evolutia pe aceasta planeta a fost posibila prin perechea divina,si chiar daca astazi sensul s-a pierdut adanc in materie,inca mai sunt perechi,gratie absoluta a Celui Preainalt. 
Sunt extrem de rare,ocrotite si deopotriva vanate pentru puterea lor,caci pot transforma o lume
.Sentimentele creaza totul,cu adevarat!
Ce fac perechile la Sfinx?Invata ce sa faca cu Iubirea lor.Ciclul evolutiv incepe acolo; scoala secreta a
maestrilor perechi.Sunt activate rand pe rand treptele unei cunoasteri stravechi.Pe urma fiecare afla cine e,de unde si cu ce misiune.
E privilegiul perechilor sa fie activate primele ca sa-si amplifice iubirea dupa noul cod al Iubirii
Sunt 12 perechi si au primit cate o cheie pentru a accesa tema natala a fiecaruia.Perechile divine se pierd in lumina Iubirii,fiecare zambet al lor.naste o floare,fiecare floare curata o bucata din pamant.
Cand se intalnesc pe pamant si au acelasi nivel spiritual este sarbatoare-n cer;Iubirea lor e coloana de
lumina intre cer si pamant;curata totul,vindeca totul,iarta totul,regenereaza.
Asculta cantecul Iubirii!
Ei imbraca totul cu Iubire,iar si iar,pentru ei  e singura lucrare  si singurul lucru important.
Rugaciunea lor e Iubirea.Nestiuti, au venit,au invatat cunoasterea ascunsa,de fapt si-au reamintit-o poate ca si-au trait fiecare viata lui, doar cu dorul dupa celalat si cu viziuni permise numai pentru ca misiunea lor cerea atatea sacrificii.S-au cautat si s-au gasit fara a se gasi de fapt ,dar s-au sustinut constant caci forta lor vine din eternitate.Si s-au intalnit doar la initierile secrete numai pentru a ajuta cu puritatea si forta Iubirii lor la trezire.
Si au rezistat ,pentru ca au venit ingerii iubirii si le-au spus fiecaruia:
Iubirea este atuul tau,puterea ta,e haina ta,e lumina ta,e lucrul pe care vor si nu trebuie sa ti-l ia niciodata.Ea trebuie sa fie atat de totala,incat nimeni niciodata sa nu poata interveni ca sa-i modifice coordonatele.Nu lasa intunericul sa-ti umbreasca Iubirea!Trebuie sa intelegi ca se produc perturbari foarte mari cand iesi din aceasta vibratie.Alege doar Iubirea!
Dansul perechilor e o taina;nu e usor de inteles,caci ei se iubesc dincolo de orice timp si de orice dimensiune .Vindeca cu Iubirea lor tot ce ating.Cand se vor intalni din nou,sub protectia fiintelor din Inalt,asezati in cerc,tinandu-se de maini,privindu-se doar,Iubirea lor va schimba totul,reinnoind viata.
Darul lor e Iubirea.
Religia lor e Iubirea.
Iubirea lor e Iubirea.

3 comentarii:

  1. Dansul regelui si al reginei sub cantecul minunat
    al iubirii.Plin de simboluri si cu foarte multe intelesuri. Atentia se invarte in jurul cuvantului echilibru.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos. Are o atmosfera care te incarca si te capteaza.

    RăspundețiȘtergere