joi, 17 noiembrie 2011

Vindecatorii


Cu siguranta nu toti pot fi vindecatori sau invatatori in aceste timpuri. Adica,nu-si pot castiga existenta din asta,cel putin nu toti.E nevoie si de alte meserii care inspirate si facute cu pasiune sa ajute la dezvoltarea unei societati armonioase.
Si totusi cu totii vom deveni vindecatori. V-a trebui sa ne vindecam traumele trecutului produse de gandurile si sentimentele noastre asupra noastra si asupra celor din jur.Le vom constientiza si elibera una cate una.
Vom invata sa iertam si sa multumim pentru toate intalnirile si evenimentele dureroase pentru ca ele au fost scoala nostra si examele noastre. Si apoi, la ce bun toate rezultatele experientelor daca nu vom darui mai departe vindecarea ?
E destul sa incerci sa privesti oamenii cu mai multa ingaduinta,cu bucurie si fara urma de judecata.E destul sa zambesti in loc sa stai trist cu fata prelunga si prea serioasa.Am venit sa ne vindecam pe noi si apoi sa vindecam lumea din jurul nostru. Relatiile noastre. E nevoie de atata vindecare mai ales in relatiile cu ceilalti.Boala societatii este frica si singurele remedii de pana acum au fost doar atacul si vinovatia.Dar am invatat si o alta cale ,cea a Iubirii.Cu cat intelegem sa ne iubim pe noi vom intelege si iubi si pe ceilalti,caci ei sunt ca noi.Ei sunt noi. Ne oglindim in fiecare tocmai pentru ca suntem la fel iar oglindirea are un singur scop: vindecarea.Asa ca acum este timpul vindecatorilor pentru ca este timpul vindecarii.Deoarece exact acum lumea se pregateste sa se trezeasca din somn si nu o poate face pana nu se vindeca de iluzia pierderii si a durerii.Deci oriunde ai fi astazi tine minte ca esti aici ca sa te vindeci si sa vindeci.Relatii,locuri,situatii.Cu iubire. Atat si nimic mai mult. Si nu lasa mintea sa spuna ca toate acestea sunt prostii pentru ca tu simti in adancul tau de lumina ca doar aceasta este calea. SINGURA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu