sâmbătă, 6 decembrie 2014

Campul Constiintei



  S-ar putea ca Iisus Cristos,Maestrul intregii Fiimi, sa fie Fiinta care a deschis cel mai mult Campul Constiintei Constiente de Ea Insasi.
Pentru noi toti.
E ca si cum,o parte ,un Nucleu Constient din Sufletul Originar -Constiinta.a facut integrarea in El Insusi cu Mintea divina si Spiritul Sfant devenind Unul.Un Nucleu de Constiinta pura radianta.
Fiecare Raza din El (Invatatura) i-a luminat pe ceilalti ,trezind in Sufletul lor-Cristosul,pe Fiul lui Dumnezeu,amintirea Lui.
Acceptarea si Integrarea acestei Amintiri,cu toate transformarile care au decurs din asta,a durat pentru unii aproape 2000 de ani,iar pentru altii continua si astazi.
Dar fiecare fiinta care a devenit constienta de Originea sa ,s-a alaturat Nucleului Cristic,devenind tot mai clara,mai puternica si mai transformatoare,mai aproape de Constiinta-Creator Infinit-Dumnezeu.
Asa ca astazi,poate ca,Nucleul este tot mai intens luminos, pentru ca e tot mai constient.
Si fiind constient ,largeste Campul Constiintei pentru toti.Deschide drumul inapoi.
Si asta produce efecte la nivel global.
De aceea tot mai multi cauta ,intreaba,nu sunt multumiti cu ce gasesc,cauta iar,pentru ca e acolo ,undeva,in ei, o amintire ce tine de unificare,si aceasta amintire doreste sa iasa la suprafata.
Uneori, chiar partea necorectata a mintii,(de cele mai multe ori),opreste procesul de dezvaluire a propriei Identitati.
Dar nu exista cale de intoarcere.
Cand cauti cu perseverenta Adevarul,el iti apare cu claritate si fara nici un efort.
Pentru ca era acolo.
Pentru ca devii tot mai constient si iti amintesti ca stii tot.Si fiind constient ,stii cine esti,stii ca tu iti determini experientele, ca totul este in tine,ca te vezi,oriunde te-ai uita ,doar pe tine ,si largesti astfel Campul Constiintei 
Pentru ca tu esti Adevarul,si tot tu,Constiinta pura.
Ca la Inceput.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu