vineri, 12 decembrie 2014

De vorba cu Sufletul


-Sufletul meu-Fiul lui Dumnezeu din mine,ce faci tu?
-Sunt bine.Experimentez  expansiunea intr-un corp omenesc.
-Cum te simti?
-Plutesc.Cant.Nu auzi?Zbor.Stiai ca eu sunt zborul?Cel mai mult imi place sa zbor.Daca Spiritul nu m-ar tine legat de trup,as zbura tot timpul.Oricum o fac.E bucuria si placerea mea.E linistea mea.
-Spiritul  e ceva separat de tine?
-Acum nu.E un aspect al meu.E partea mea rationala,ca sa zic asa.Eu sunt partea sentimentala.Dar sa stii ca la Inceput tot eu l-am creat .Nu e adevarat ca e o treime.E UNUL. UNA. Asa sunt.Cum sa gandesti ca suntem trei ,cand ne-am unificat?Daca sunt desfacut in trei, nu e cum trebuie sa fie.Sunt si vreau sa raman UNA.Asa si zbor si inteleg.Nu ma intreba ce,inteleg totul.Nu ma fixez pe ceva anume.Zbor si inteleg.Si asta imi da o stare de fericire.
-Dar tu,Mintea mea ,tu ce faci?
-Eu sunt UNA.Cand UNA vrea sa se exprime in limbajul inteles de trupuri,eu traduc in cuvinte.Nu-i usor.Emotia si cunoasterea UNEI sunt atat de ample,intense si cuprinzatoare incat a traduce e o arta.In plus,UNA a spus;''zbor,inteleg si explic.Poate e de folos''.
-E interesat Sufletul daca e de folos ?
-Nu e un cuvant potrivit.Nu e interesat.Stie.E de folos pentru parti din El care se recunosc asa,recunoscand vibratia Puterii Dintai.Cu cat crezi mai mult ca Esti UNA,asa si esti.De fapt toate partile sunt Unificate.
Impartirea lor e o separare.Si nu e adevarat ca a fost facuta ca sa intelegi.Ca sa intelegi ceva nu-l tai bucatele.Te uiti la el ca la un Intreg.Il asculti,il simti,te conectezi interior.Asa,daca ai vrea sa intelegi un om,nu-l desfaci in trei parti nu-i asa?N-ai mai intelege nimic din el.Da,a avut loc o separare.Dar nu e Reala.NU E REALA.
-Sufletul  meu,UNA,ce faci?
-Dansez si zbor.
-Esti fericit?
-Da.Taci si Asculta !

Un comentariu:

  1. NAMASTE !!! .....Si daca sant doar un bob dintrun ciorchine de 16-18 suflete ??? pana ajung la SUPRAEU,apoi ACASA,apoi in astralul superior,apoi la ghizii mei,apoi LA FAMILIA MEA DE SUFLET,apoi.........

    RăspundețiȘtergere