duminică, 25 ianuarie 2015

Teatrul



Teatrul e un vis.
Rolurile arata ca in toate situatiile din viata,tu intri in cate un rol pe care il crezi real.Te identifici cu suferinta celorlalte personaje,si cu toate luptele si  fricile personajului,al carui rol il joci.Aceasta e lumea perceptiei si nu este realitatea ta.
Cunosti Adevarul doar cand realizezi ca tu doar joci un rol ,si tu alegi ce rol vrei sa joci.
Cunosti Adevarul cand alegi  sa intri in rol ,fara a uita ,ca tu nu esti cel din rol,ci cel care a ales sa joace un rol.Asta cere un nivel profund de Incredere in Puterea interioara,si o profunda stare de interiorizare.
La inceput e doar o observare atenta, cu intentia corectarii  erorilor,apoi devine o abandonare in fata a tot ceea ce vine ca experienta,care nu mai e nici bun nici rau.
Privesti abandonarea din Centrul Fiintei.
Observi celelalte roluri din acel loc unde Pacea si Bucuria sunt starea normala.
Tacuta si cuprinzatoare.
Un teatru arata un vis in care esti prins,o iluzie in care crezi pentru ca nu ai fost invatat altceva.
Poti alege si poti schimba ceea ce alegi.
Tu nu stii,dar in tine,Cineva stie si te poate ghida.
Spiritul Sfant este  in tine si in tot Universul.El e Forta Vietii ,Intentia,care sta in spatele oricarei actiuni constiente.E parte din tine pentru ca tu esti Sfanta Treime.
Teatrul e util si e terapeutic daca esti atent si intelegi ca te vezi doar pe tine,si observi ce erori mai sunt de corectat in interior,asumandu-ti ca ai aceasta putere si nu vrei altceva decat sa o manifesti.
In felul acesta Campul Constiintei se deschide si intelegi cine esti,apoi simti cine esti,si apoi doar esti cine esti.Devii tot mai constient de tot si iti asumi si iti accepti Puterea care e in tine .Si crezi in ea.
Rolurile sunt utile pentru ca vezi clar ca te limitezi,cand crezi in limite,si te limitezi atat cat crezi ca poti fi limitat.Cand nu mai crezi in granite ele dispar,caci doar credinta ta le face reale si operationale.
Cand Spiritul Sfant,care e Vocea Creatorului din tine corecteaza toate erorile din minte,ea devine Mintea divina,calma si linistita.
In acelasi timp,prin experienta,se produce Unificarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu