marți, 17 martie 2015

Multumesc



De saptamana trecuta observ si ma observ,cum energia interioara creste.
Mi-au confirmat si alte persoane ca simt o stare de vitalitate,de claritate,de putere interioara asumata, si intelegere  mai profunda decat pana acum.
Sunt fiinte care,in ultimii doi ani au lucrat cu ele dand la o parte voalurile iluziei,crescand in Constiinta,incat au ajuns sa simta din ce in ce mai mult,ca sunt Constiinta.
Au sclipiri,dar sunt tot mai dese.
Si au inteles ca tot adevarul este in ei,dincolo de judecata,dincolo de furie,dincolo de frica,in pace si acceptare,in detasare si discretie.
Nu a fost usor intotdeauna,dar au mers inainte,iar acum ,nivelul lor de acceptare si claritate este ca totul e in interior,si ca cei pe care ii intalnesc sunt doar reflectari ale unor parti din ei.
Interesant e cum se simte puterea in corpul fizic care e mai plin de viata si bucurie.
Si cel mai minunat lucru e ca au inteles sa pastreze atentia pe starea de pace,cu Intentia de a atinge Esenta si de a se lasa absorbiti in Ea.
Pentru ca doar acolo simt cine sunt si ce sunt.
Si ma gandesc ca e un moment extrem de favorabil ca aceasta energie care tot creste sa fie directionata spre interior,spre observare,atingerea Pacii si contopirea cu ea,pentru a se extinde.
Sunt si asa destui cei care ,sub pretextul unor mesaje spirituale accentueaza campuri de frica in mentalul colectiv.Nu e de folos.
Dar s-ar putea sa conteze daca prin vointa si alegere proprie suntem poli de pace care emit campuri de pace,compasiune si bunavointa catre toti cei din jur doar prin acceptarea ca noi suntem''lumina lumii''.
Multumesc tuturor celor care cu rabdare si perseverenta,nestiuti,au inteles sa lase jos armele si propriile armuri ,luptele interioare si toate judecatile,iertand totul !
Pur si simplu ei sunt cei care nu mai cred in lupta.Nu mai cred in iluzii induse, impuse sau mostenite.
Si nu mai cred in egoul spiritual sau social.
Ei sunt flacari vii in care arde tot mai puternic Focul Vietii care anima fiecare particula din acest Univers.Iar acum ei stiu ca mai mult ca oricand e nevoie de izvorul de iubire care ii inunda si se revarsa pentru a vindeca toate ranile inchipuite.
Si pentru ca am intalnit cativa dintre ei si le-am simtit puritatea si stralucirea care dau Incredere si Pace si altora doar prin simpla lor Prezenta nu pot decat sa spun;
MULTUMESC!

3 comentarii:

  1. Multumesc si eu ! Ma regasesc complet in descrierea de mai sus. Este frumos de aflat ca sunt si altii care simt la fel. Desi, pe masura ce pacea se adanceste, conteaza tot mai putin ce se petrece in exterior. Iar cuvintele devin de prisos.. :)

    RăspundețiȘtergere