luni, 21 februarie 2011

Linia Adevarului


     Vin timpuri cand devine cel mai important sa percepem adevarul. Dupa atatea mii de ani de control si modificari ale campului informational
pentru cei care simt ca exista un plan al
 Creatorului absolut,exista un sentiment de deruta.
     Simti uneori adevarul dar daca te uiti in jur, la ceilalti,oricate ai cunoaste ai senzatia ciudata ca ceva e in neregula cu tine,ca parca nu esti de aici.
     Adevarurile care ni s-au spus reprezinta ceva atat de deformat incat campul nostru informational ar trebui sa nu-l mai recunoasca;si in loc de asta ce se intampla?
     Exact contrariul! Si asta pentru ca am fost si sumtem tot mai bombardati cu informatii, cu atat mai multe cu cat se deschide mai mult poarta spre adevarul absolut.
     Asa ca singura solutie este sa opresti fluxul de informatii si sa incerci sa afli raspunsul de la tine ca si cand nu ai sti nimic din carti ,de la tv,de la "maestri".
     E posibil sa simti ceva total diferit de ceea ce manifesta ceilalti;e posibil sa ti se para ca ai innebunit,e posibil sa-ti fie frica!
     Dar sa stii ca doar asa te apropii de adevar ,si cand faci asta,se intampla ceva magic,e ca si cum universul vine in intampinarea ta si iti aduce confirmari,si incet incet,usile se deschid.
     Nu stiu unde duce lucrul acesta decat daca esti un cautator al adevarului.
     Pentru ca e darul nostru. sa cunoastem adevarul si sa traim in el.
     Iar acum e timpul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu