miercuri, 16 februarie 2011

Portile


          Exista multe locuri in aceasta tara,unde se pot simti, filma sau fotografia diferite sfere de lumina, figuri umane, ciudate si inexplicabile.
         Desi sunt zone geografice cu anumite coordonate unde se manifesta preferential aceste fenomene, totusi,ele mai degraba "urmaresc" anumite persoane, de obicei preocupate de ocult si extrem de sensibile si deschise catre o altfel de comunicare.
         Strabunii stiau despre aceste timpuri si cumva gena aceea care tine de reamintirea a cine suntem cu adevarat se activeaza.
           Ce vreau sa spun e ca unele porti au fost acolo dintotdeauna asteptand sa "crestem" si cand am ajuns"aproape copti" fiinte care ne-au urmarit cu grija infinita doresc sa comunice cu noi, sa ne invete, si acum, chiar sa ne ajute.
          Pe de alta parte, datorita interferentelor spatio-temporale s-au deschis porti catre alte dimensiuni ale acestui acestui univers, strans legate si de schimbarile campului magnetic al planetei.       
         Aceste porti sunt de evitat din toate punctele de vedere!
         Si mai sunt si portile create si deschise experimental cu o tehnologie foarte avansata; in mare parte foarte greu de controlat.
         Si tocmai de aceea se tot insista pe intoarcerea in interior, unde avem acces la adevarul absolut tocmai pentru ca vor veni timpuri cand vom fi atrasi spre unele din aceste porti.
         Si atunci doar iubirea autentica si "ghizii " ne vor putea ajuta .
        Din pacate acum e o activitate mult mai intensa in lumea nevazuta decat in cea pe care o credem reala;portile se deschid una cate una, semne puse chiar de noi ne reamintesc de unde am venit si pentru ce.
        Oricum totul este extrem de complex si in egala masura complicat!
        Si toate, dar absolut toate portile au programe energetice informationale care blocheaza accesul sau pun filtre...
        Asa ca e minunat ca sunt grupuri care studiaza acest fenomen si dezvaluie cate ceva si altora chiar si numai pentru o confirmare..
Chiar daca sunt si ceva pericole!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu