miercuri, 22 iunie 2011

Mesaj

Pana nu demult fiecare dintre noi avea ''intuitii'',sau ''inspiratie'',si de obicei evita sa vorbeasca despre asta,in primul rand ca parea;si chiar era,o experienta personala,si in al doilea rand,reactia celor din jur ar fi taiat orice urma de speranta in sanatatea mintala a persoanei respective.Astazi,foarte multi primesc mesaje;de la entitati de lumina,de la extraterestri,de la lideri spirituali,de la maestri inaltati,de la Iisus.Iar eu,nu pot sa nu ma intreb,daca nu cumva,incet dar sigur s-a creat un val al mentalului colectiv unde fiecare mai adauga inca un gand,inca o imagine,inca un sentiment asociat fiecarui mesaj,amplificand Iluzia.
E ca si cum s-a format deja,undeva,o bresa in patura gandurilor Pamantului si cineva se joaca manipuland-o in diferite directii...
Unii primesc mesaje sa ne facem provizii pentru o vreme,altii sa ne pregatim ca vin extraterestrii sa ne ia(doar pe unii),altii ca totul se prabuseste,si unii,cei mai putini,sa stam calmi ca e o furtuna care trece.Cu siguranta,fiinte care au cautat cu rabdare sa afle Calea,care au studiat,care au experimentat,care au trait experienta descoperirii si a recunoasterii Sinelui,au si comunicari reale si de folos.Numai ca ,acestea nu apar sau daca apar (desi eu cred  ca nu) sunt inghititi de valul de ignoranta creatoare de ganduri ''inspirate''.Atat de multi au experiente religioase,sau spirituale cu imagini,vorbe si sentimente,mesaje,incat ar fi minunat sa fie vorba de o trezire in masa dar ar putea fi foarte bine si o ''facatura''.Mesajele sunt deja un suvoi care nu se mai opreste! Si orice s-ar spune,daca stai putin deoparte de fenomen,nu poti sa nu iti dai seama ca ceva nu este in regula.E o deschidere spirituala formidabila in ultimii ani ,este adevarat,dar parca ceva e fortat,ceva nu e in ordinea fireasca a lucrurilor,de vreme ce oameni care nu se cunosc pe ei insisi,si nu stiu cine sunt,cred ca au acces la Adevar.Oare mi se pare numai mie?
Este in jurul nostru atata frumusete,atata armonie,atata gratie !Trebuie doar sa ne oprim putin din goana asta nebuna dupa ''a avea'',''a afla'', ''a cunoaste'',sa ne relaxam,sa lasam gandurile sa treaca precum norii si sa fim calmi,in interiorul nostru unde este armonia adevarata.Orice salt va cunoaste omenirea,trebuie trait nu in agitatie ci cu calm,cu maturitate,cu responsabilitate,firesc,fara ingrijorari,fara efort.Priviti natura,orice,maine s-ar putea petrece pe planeta, astazi,ea se bucura,straluceste,traieste.In acelasi ritm ca si pana acum.Numai noi suntem tot mai agitati,tot mai nelinistiti,tot mai grabiti,mai nevrotici;facem efort ca sa traim ca sa ne bucuram ...Ratam frumusetea vietii doar pentru ca am iesit tot mai mult,mult prea mult in afara noastra acolo unde este proiectia  a tot ce se petrece in interiorul nostru.Si am uitat drumul inapoi.
Asadar, atentie la mesajele primite,pentru ca multe dintre ele provin din proiectiile mentalului colectiv manipulat ca sa devieze,si sa intarzie trezirea!

Un comentariu:

  1. Multumesc :) E ca si cum m-as fi citit pe mine.

    Am inceput sa imi pun intrebari si eu, ca si tine, si am ales sa stau deoparte, sa nu mai intru in iuresul "simtirilor", "mesajelor" etc. Am inteles ca in fiecare dintre aceste mesaje se intercaleaza/ interfereaza o bucatica (mai mica sau mai mare) de "ego". Atat timp cat suntem sub imperiul ego-ului, suntem in mana acestui papusar.

    Si ah, da, il urmaresc pe Mooji, sunt multe materiale din satsangurile lui pe Youtube, si pentru mine sunt o cale de eliberare (partiala, deh, un procentaj minuscul, dar pentru mine este asa un mare ajutor..) de iluzie.

    Si alaturi, natura! Evadarea in adevarul naturii e neindoielnic un elixir. Sa stau in iarba si sa imbratisez un copac sunt doar cateva episoade din perpetua mea poveste de dragoste cu natura...

    RăspundețiȘtergere