luni, 4 iulie 2011

CAMPUL ASTEPTARILOR

De ceva vreme, pe bloguri spirituale,si nu numai,citesc lucruri frumoase care iti dau o stare de bine,cel putin cat citesti si e perfect numai ca poate a venit vremea unor metode,a unor lectii,nu din partea unor oameni care predau ci venite din experienta proprie.Care sa ne arate clar cum sa facem urmatorul pas pe CALE. Starea de bine indusa prin cuvantul scris e buna mai ales la cata disperare e in jur,dar oare nu-i o stare de visare?Nu cumva ramanem prinsi in acelasi CAMP al ILUZIEI atat de greu de constientizat si depasit?
De cate ori avem probleme,ne asteptam la cateva scenarii posibile.Dar mai tot timpul ,realizarea lor depinde de cate o persoana cunoscuta.
Daca nu ai bani,si este presant,mintea ti se va duce la toate persoanele pe care le cunosti,sa incerci sa intelegi care te- ar putea ajuta .Si gandurile circula de la unul la celalalt facand filmul intalnirii.Apoi le contactezi.Dar te Astepti sa te ajute,sau la unele,in adancul tau ,nu te astepti dar incerci ca te gandesti ca n-ai ce pierde daca incerci.Aceasta este o asteptare negativa.
Daca esti in cautarea unui drum spiritual,te Astepti,mergand la un maestru,la un curs ,sa afli incotro s-o iei,sa intelegi ce ti se intampla.Si absolut toate Asteptarile creaza un camp de Putere,cu puterea noastra spirituala,emotionala,o putere tainica pe care nici macar nu o constientizam atunci.Si asa, investim cu Puterea noastra pe  cei la care ne gandim,indreptandu-ne asteptarile.Gandurile noastre,alimentate de sentimente creaza  un Camp care ii hraneste pe cei catre care il directionam.
Campul Asteptarilor.Si totul se petrece inconstient.Asa ca metoda experimetata de mine (sinteza a mai multor  studii personale),cu rezultate este urmatoarea :
1Ne oprim,incercam sa ne linistim mintea ,care de obicei va face scenarii negative;prin RESPIRATIE profunda cu atentia pe ombilic.Respir adanc de 7-8 ori,de cate ori este nevoie,pana simt o modificare de stare De obicei se simte aproape imediat.Practic,respiratia,este cheia.
2In timp ce respir,rog Sinele meu Divin sa se conecteze la cea mai pura Sursa de Iubire iar eu PERMIT ca ea sa curga prin mine.Si respir profund.Si la un moment dat ,dupa maxim 5-7 minute se simte o stare de mai bine,de bucurie care creste pe masura ce respir.Si aceea este Iubirea Divina  care curge in interiorul meu datorita Sinelui meu care este Puterea mea interioara,Divinitatea .
3Cand starea de bucurie creste ,o las sa iasa afara din cap ,ochi sau prin orice alta parte simt.Respir adanc,Permit Iubirii  Divine sa curga,si o las sa iasa afara CONSTIENT.Asa se creaza Campul.
4Apoi,cu toata puterea,cu toata INCREDEREA,.MA ASTEPT la cele  mai bune lucruri sa mi se intample,in mod real.Si in jur,vad numai FRUMUSETE.Incepand cu mine.
5Pasul urmator este sa chem INGERII,care pot,vor si trebuie sa vina si sa Amplifice CAMPUL ASTEPTARILOR POZITIVE.Starea de bucurie interioara este semnul ca sunt unde trebuie.Astfel,dam Putere Ingerilor si ii rugam sa ne ajute prin amplificarea campului,sa rezolvam problema.
6Si INTOTDEAUNA,ne asteptam ca acest proces sa ne SALVEZE oricare ar fi lucrurile care se petrec,pentru ca va exista o sincronicitate de evenimente,mai mare si mai inalta care ne va trece dincolo de problema alegand cea mai buna varianta de destin.Intotdeauna.
7Respir adanc.intr-o stare de atentie constienta,si ma astept ca acest camp sa ajunga la acei oameni care ma pot ajuta desi poate ca nu-i cunosc acum.Si ei vor putea fi in contact cu intuitiile lor superioare,ghidati de forta Campului Asteptarilor Pozitive,astfel creat,amplificat de Ingeri prin Iubire Divina.
8Apoi  ma DETASEZ si las rezolvarea sa vina cum crede Divinitatea de cuviinta ca e mai bine pentru mine,dupa scenariul facut de Ea nu de mine.Multumesc Ingerilor,Sinelui meu Divin si Sursei de Iubire!
Si minunile vor incepe sa se intample.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu