miercuri, 5 decembrie 2012

Ipoteza

Se presupune ca civilizatia vedica ar fi fost extrem de evoluata din toate punctele de vedere.Si totusi,cand s-au schimbat conditiile de mediu,poate schimbarea polilor,poate doar anumite anomalii geofizice,s-ar fi distrus  in proportie de 95% .
Desi chiar si cei care conduceau erau initiati, si , cu siguranta au stiut ce urmeaza.Dovada sunt toate desenele de pe glob, reprezentari ale geometriei sacre.Se  spune ca nu au mai putut folosi tehnologia de care dispuneau si acest lucru i-a dus la disparitie.
Eu cred, ca de fapt SI-AU PIERDUT MEMORIA .A fost grav daca legile fizicii nu mai functionau cum erau ei obisnuiti,sau ca miscarile geofizice au avut amploare dar cel mai grav, la nivel de constiinta umana a fost sa-si piarda memoria.Sa te trezesti inconjurat de obiecte de care nu  iti amintesti,intr-un loc si cu niste fiinte despre care ai uitat totul,poate fi cu adevarat devastator.                    
Totusi,daca 5% ,au supravietuit,au avut sau nu memoria a cine sunt ei?    Pentru ca eu cred ca cei mai multi dintre ei si-au pierdut si ei memoria.Si atunci,li s-au implantat programe de memorie falsa .De aceea,chiar si astazi,cei care doresc sa-si cerceteze cu atentie vietile anterioare,pot sa vada vieti care nu au fost ale lor ci au fost ''plantate''.
Poate ca noi,sau cel putin unii,am avut mai putine vieti,care la o cercetare atenta nu se vad ,Divinitatea dorind sa ne protejeze.Acum ,in aceasta viata si la acest timp,conteaza cat de bine ne deprogramam mental,cat de eficient stergem erorile din campul informational,pe care le-am intretinut prin frica si vinovatie.
Si toate acestea sunt strans legate de Pamant.Cand ceva in structura campului magnetic al Pamantului s-a schimbat,poate ca a fost o  perioada scurta de deconectare si apoi reconfigurare a liniilor energetice.Si in intervalul dintre '' oprire'' si  ''pornire'', a fost si o decuplare a oamenilor de la campul informational al planetei. s-a intamplat  ceva.
A fost posibila o agresiune din afara .Acum,situatia este diferita. A fost necesar sa ne purificam(fizic,mental,emotional),sa ne deprogramam,si sa ne activam christic.Noi am facut deja o retea christica ,chiar daca la inceput,nu in mod constient.Sinele-Christos din noi stia cum si de ce se face aceasta retea.Astfel ,mai intai,conexiunea s-a facut automat apoi constient prin comunicarea(lucrul) cu Sinele  Christos.
Cred ca o retea christica,constienta,e capabila prin lucrul cu sine si in grup,sa sustina campul energetic al Pamantului,temporar,fara pagube ireparabile in memoria oamenilor,in intervalul dintre ''oprire'' si ''pornire''.Fiinte christice constiente de dimensiunea lor cosmica pot sustine echilibrul intregii planete daca sunt in echilibru.
Si poate ca asta se  intampla chiar Acum.                                                                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu