joi, 29 noiembrie 2012

Cei Care Curata Cu Lumina

 De doua zile s-a schimbat puternic ceva ,energetic.Pare ca s-ar fi activat un camp de agresivitate,intens,dar care a trecut repede si fara pagube notabile,desi au scos multa frica la suprafata.Poate ca sunt accelerate reziduuri karmice,cum spunea cineva,sau poate ca se fac purificari mai intense,cerute de nivelul de puritate al CAMPULUI DE IUBIRE.Cei care sunt purtatori de lumina,sa permita luminii sa treaca prin ei,si pentru ei si pentru cei din jurul lor. 
 E posibil ca ei sa inteleaga ca unele stari de nervozitate (mai mult decat cere situatia),cand vorbesc sau se gandesc la o persoana,sa fie si pentru ca s-au activat tot mai mult,si mai puternic programele de curatare. 
 Ei se curata pe ei,corecteaza erorile in ei,dar proceseaza si erorile din ceilalti.Doar sa permita,sa respire constient,si astfel vor vedea cum starilea ,se dizolva foarte repede. E doar o parere,o simtire,ca liniile de camp magnetic ale Pamantului se reconfigureaza,de unde si o stare de ameteala.corpul fizic se acomodeaza mai greu.Dar cu atentia pe momentul prezent,respiratie si lucru spiritual cu sine si in grup( daca e posibil},face ca acomodarea sa fie mai usoara. 
Sunt la acest moment persoane,constiente ca au programe de curatare,ca ei sunt canale de curatare pentru cei din jur. Asa sunt veniti sa ajute astfel. Ei ajung in anumite locuri,langa niste oameni,si programul de curatare se activeaza automat,condus de Sinele lor divin.Spun asta,pentru ca e posibil sa fie unii care inca nu si-au dat seama si le e de ajutor. Ajung intr-un loc,se simt putin in disconfort,mai degraba energetic,pentru ca dintr-o data o mare cantitate de lumina trece prin ei si se descarca in campurile informationale ale celor din jur,curatandu-i. Apoi, sentimente, senzatii,pe care nu le aveau inainte,se activeaza acut.
Cand totul e incheiat,apare o stare de pace desi fiecare are la inceput semne de intrebatre nestiind ce se intampla,unde au gresit,sau ce amintire dureroasa trebuie eliberata.Pot chiar sa mai constientizeze reziduuri in plan personal pe care le elibereaza.
 Apoi apare linistea si sentimentul ca esti unde trebuie si faci ce trebuie.Pentru ca totul e perfect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu