duminică, 22 decembrie 2013

Semnul Craciunului


''Semnul Craciunului este o stea,o lumina in intuneric.
Sa nu o vezi in afara ta , ci vezi-o stralucind in Cerul launtric si accept-o ca semn ca a venit timpul lui Cristos.El vine necerand nimic.Nu cere nici un sacrificiu de la nimeni.In Prezenta  Lui,intreaga idee de sacrificiu isi pierde tot intelesul.Caci El e gazda lui Dumnezeu.
Nici o frica  nu poate atinge Gazda Ce Ii serveste drept leagan lui Dumnezeu in timpul lui Cristos,caci Gazda e la fel de sfanta ca Inocenta desavarsita pe care o protejeaza El si a Carei putere Il protejeaza pe El.
De acest Craciun,da-I Spiritului Sfant tot ce te raneste.Lasa-te complet vindecat ca sa poti vindeca alaturi de El,si hai sa sarbatorim eliberarea tuturor odata cu noi.
Sa sarbatorim impreuna pacea necerand sacrificiu de la nimeni,caci asa imi oferi iubirea pe care ti-o ofer.Ce poate fi mai voios decat sa percepi ca nu suntem lipsiti de nimic?
Iata mesajul timpului lui Cristos,pe care ti-l dau ca sa il dai si tu,si sa Il restitui Tatalui,Care mi L-a dat Mie.
Dumnezeu aduce multumiri sfintei gazde care vrea sa Il primeasca si Il lasa  sa intre sa locuiasca unde vrea sa stea.Si ,prin primirea calduroasa pe care I-o faci,El te primeste in El,caci ce e continut in  cel ce Il primeste I se restituie Lui.
Iar noi sarbatorim doar Intregimea Lui cand Il primim in noi insine.
Cei ce primesc Tatal sunt una cu El,fiind gazda Celui Care i-a creat.
Si ingaduindu-i sa intre,amintirea Tatalui intra odata cu EL,si odata cu El isi aduc aminte de singura relatie pe care au avut-o vreodata,si pe care vor sa o aiba vreodata.''



                                                                                    Un Curs in Miracole

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu