joi, 16 ianuarie 2014

Crystallize Your Avatar Hologram (traducere partea 1)

 


Cristalizeaza-ti Holograma Avatarului

''Pentru voi toti, războinici ai soarelui, în cazul în care v-ati simtit putin confuzi în ultima vreme, aveti un motiv. Suntem unul cu Soarele nostru, care a fost supus recent la o inversare a câmpului său magnetic, din care a rezultat o inversiune a polaritatii.

Oamenii de stiinta de la NASA sustin ca acest lucru este un "mare eveniment", care va afecta întreaga heliosfera, care se extinde dincolo de orbita lui Pluto până la marginea spațiului interstelar. Se presupune ca acest lucru se întâmplă la fiecare 11 ani, la capatul fiecărui ciclu solar și atunci când soarele isi reorganizează dinamica magnetica.

Desi nu este alarmant, eventimentul este o reflecție extraordinară pentru cei care trec/ experimenteaza o evoluție conștientă. Aceasta răsturnare de energie tocmai ne-a lansat într-un nou ciclu anual. Acest prim trimestru poate fi o experiență fenomenala dacă vom profita din plin de acest impuls și -l vom aplica la propriul nostru sistem dinamic de percepție polarizata.

Această activitate solara de anvergură ne ajută sa deblocam încă un  sigiliu cristalin în matricea de energie care ne initiaza, colectiv, în starile extinse ale multi-dimensiunilor.

Scopul acestui viitor focus de grup este de a ne eliberara din închisoarea percepției, care ne ține legati de programele de gândire menite sa ne limiteze gandirea. Acest lucru deschide calea pentru cristalizarea unei noi realități și manifestarea ei în experiența fizică.

Invalideaza percepția polarizata

În decembrie, am introdus reteaua stresului morfogenetic, descrisa ca o blocadă de carbon întărită cu o armată de programe degenerative, codificate de timp, care accentuează, în cele din urmă, întreaga matrice energetica a organismului.

Chiar in aceasta coajă de muritor, reteaua stresului morfogenetic, atotcuprinzătoare, ne leaga la un mecanism de blocare, prevenind deschiderea completă a sigiliilor noastre cristaline. Aceste sigilii cuprind suprapuneri de frecvențe care dau cale libera programelor de ADN latente.

Procesul de deblocare în deplinatatea potențialului nostru genetic implică nu numai eliminarea retelei stresului morfogenetic, dar si o schimbare permanentă în percepția noastra constienta. Atunci putem extinde în noi realități nelimitate, multidimensionale.

Vastul subiect al percepției umane poate fi simplificat, redus până la patru adevăruri fundamentale. Acestea nu sunt idei noi, insa, dacă ar fi să ne trăim cu adevărat viața dupa aceste înțelegeri-cheie, realitatea noastră ar fi, in mod garantat, schimbata radical.

1. Nimic din dimensiunea fizica nu este real

In general, "percepția" este descrisa în dicționare ca fiind interpretarea informatiilor senzoriale cu scopul de a reprezenta și de a înțelege mediul înconjurător. Cu toate acestea, mai tot ceea ce este perceput prin simțurile umane este o iluzie!

Acum scoatem lentilele percepției convingătoare care ne blochează în credința condiționata și in buclele de feedback constrictive. Aceste limitări sunt create pe baza tuturor aparițiilor materializate pe care le vedem și le credem reale.

De fapt, noi știm că nu există nimic solid în centrul existenței fizice. Există doar substanță care poarta iluzia de soliditate datorită forțelor repulsive care există între particulele sale încărcate.

Oamenii de stiinta au descoperit, cu mult timp în urmă, că toată materia este compusă din domenii oscilante și din valuri de ritm. In centrul atomului si nucleului său compactat, nu s-a gasit nimic solid, ci mai degrabă un model dinamic de energie vibratoare, strâns condensat.

Cu alte cuvinte, nu suntem nimic mai mult decât niste particule de energie dens compactate, constant în mișcare. Forma noastra fizica este compusul temporar format din miliardele de semnale electrice care gonesc prin corpul nostru in functie de cum interpretam și definim realitatea prin stimulii senzoriali.

Toate din natură și chiar cadrele sociale sunt coagulate și reflectă aspectul lor de materie densa bazata pe modul în care noi, ca o conștiință colectivă, interpretam ceea ce vedem, auzim, atingem, gustam, mirosim și simtim.


2. Realitatea umana este proiectia unui iluzii

In fizica cuantica, se tot gasesc dovezi științifice clare ce demonstreaza că universul in care locuim este o existență holografica, gigant.

Acest lucru înseamnă că trăim în interiorul unei proiecții a luminii codificate, ca o paralela cu un cinematograf IMAX și ecranul său animat.

În funcție de lentila privitorului, substanța materiala dintr-o hologramă isi poate schimba forma în funcție de momentul în care este observata.

Ca principal privitor, ne traim, în esență, propria versiune a unui joc de realitate virtuala. Această experiență iluzorie rezulta într-o dimensiune care este în mod constant reflectata înapoi la noi, vibrația gândirii noastre. Totul în jurul nostru reprezintă gândurile pe care le-am emanat în acest camp de creație.

Acest lucru face parte din șablonul morfogenetic codificat de timp și din ale sale matrice de rețea, interconectate, care au fost împuternicite atat de conștiința individuală cat și de cea colectivă. Toate acestea creează fațada unei lumi materiale.

Semnul nostru de joc și modul in care manevram în această matrice este prin intermediul aparatului de "a crede".
Tu, ca maestru de joc , trăiești o experiență de la ceea ce este afișat transpusa pe ecran in viața personală. Acesta este motivul pentru care se spune că toate realitățile se află în noi. Suntem cu adevărat Dumnezeu Creator in formare.

Ceea ce noi percepem ca fiind real nu este nimic mai mult decât din propria noastră minte. Aceste percepţii mentale declanşeaza crearea realitatatii noastre şi atrag noi condiţii, lucruri, situaţii şi oameni să joace în rolul de piese de joc. Până acum, majoritatea dintre noi am trăit viaţa noastră bazată în mare măsură pe aparenţe .Realitatea noastra intreaga este de fapt o iluzie. Odată ce înţelegem aceste principii creatiile noastre noi începe să ia forme maiestuoase. De asemenea putem manevra mult mai uşor podul dintre dimensiuni.


Toate relațiile sunt aspecte ale sinelui

Toate relațiile care apar în viețile noastre sunt aspecte ale hologramei nostre personale umane, care reprezintă părți ale întregului nostru, sinele copil, sinele părinte, sinele prieten, sinele frate-soră, sinele de afaceri, sinele spiritual, sinele jucaus.

Unele dintre aceste aspecte sunt fericite și iubitoare. Alții s-ar putea confrunta cu durere și luptă. Unii s-ar putea să nu fie pe deplin exprimati în timp ce altii comanda o expresie personală mai mare. Majoritatea acestor oameni din sfera noastră intimă sunt o oglindire a gândurile pe care le avem despre noi înșine. Dacă vei contempla acest lucru, vei descoperi o mulțime de lucruri despre tine.''sursa: www.chilfrenofthesun.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu