vineri, 17 ianuarie 2014

Crystallize Your Avatar Hologram (traducere partea 2)


Usa rulanta a asocierii reflectă evoluția ta ca o fiinta inteligență, cognitiva și simțitoare. Tu, ca Dumnezeu, esti gândul și tot tu, ca Dumnezeu, esti gânditorul. Fiecare persoană este importanta și joacă un rol în totalitatea a cine sunteti. In evolutia noastra, pornirea de la relațiile stabilite este normala și fireasca, avand in vedere ca oglinda nu mai este necesara.

Știind acest lucru, nu există nici un motiv, de nici un fel, pentru a invinovati sau a judeca negativ orice persoană sau situație de viață ... niciodata nu o vom mai face. Tu ai creat totul! Orice ai percepe despre un alt individ, fortezi trecerea acelei calitati prin propria experiență, prin propriul filtru, fie negativ sau pozitiv. Acel moment pe care il judeci ca facand parte fie din perfecțiune, fie din imperfecțiune, îl filtrezi prin propria experiență.

De aceea singurul sentiment de dorit a fi proiectat este iubirea, iubirea pură, altruista, care mentine intreaga lume (pe tine) la potentialul ei maxim.

Schimba-ti imediat jocul realitatii

Dacă vrei ca ecranul de proiecție să rămână status quo, ai putea continua să gandesti în același mod.

Insa, dacă doresti sa alungi oricare dintre imagini, OPRESTE IMEDIAT GANDUL respectiv și indeparteaza-te de energia pe care i-o dedici si, mai ales, rupe legătura emoțională.

Poti rechema gândurile alocate unei proiecții, pentru a le anula, astfel, efectul. Reinvesteste fiecare gând în dragoste și apoi inchide usa. Adopta un nou mod de gandire pentru a crea o alta protectie a realitatii, inzestrata cu o mai mare dorinta de reusita.

Cu cat crezi, simți și insufletesti mai mult o proiecție, cu atât o ajuti sa creasca, sa devina stabila. Aminteste-ti, este întotdeauna alegerea, creația și jocul realitatii tale.

Evolueaza dincolo de matricea condusa de simturi

Aceia dintre noi care evolueaza în realități mai inteligente, parasesc terenul de joc stapanit de legile senzoriale, de perceptiile distorsionate de genul "primesti doar ceea ce vezi". Atâta timp cât ne lasam condusi de informatiile pe care simturile noastre le traduc creierului, nu vom trece dincolo de incuietorile, de lanțul dublei conștientizari.

Ne detasam si de băncile noastre de memorie controlate, imbracate în tipare de timp repetitive. Acestea ne leaga de ciclurile umane perpetue, de secvențele de îmbătrânire istorice. Oricat de provocator ar fi acest aspect, suntem insarcinati cu misiunea de a trece prin aceste etape ca un grup colectiv, în scopul de a ne croi drum în multi-dimensiune.

Este dovedit științific că memoria modifica foarte mult percepția. Pentru a extinde permanent constientizarea perceptiva, trebuie să depasim asocierile cu trecutul și sa pasim spre conștientizarea atemporala. Doar asa ne putem eliberata din matricea tradiției și a modelelor sociale de masă.

Ajuta la crearea noii holograme a Pamantului

Au preluat controlul forțele extraterestre asupra planetei noastre? Oare exista facțiuni elitiste care domina lumea? Suntem, oare, mințiti, inselati si dezamagiti de guvernele noastre? Suntem într-adevăr într-o criză financiară?

Atâta timp cât credem acest lucru,
cat timp ne proiectam gândurile in aceasta directie și atata timp cat investim in matricea care susține această iluzie ... acest lucru se va reflecta, fără îndoială, în oglinda adevarului nostru personal (Mulți oameni se indeparteaza de aceste percepții.)

Conștiința colectivă a umanității,
laolalta cu gandurile ei toxice, a creat aparența unei lumi controlate, dominante de conflict și suferință. Pentru a darama aceasta imagine, oare ar putea fi la fel de simplu? Oare ar fi de-ajuns sa ne retragem gandurile care o alimenteaza?

Conform principiului divin, da. Conform fizicii cuantice, da. A avea răspunsul final la această întrebare este o responsabilitate mare si îndrăzneața pentru aceia dintre noi care participa la crearea de noi realități terestre. Un lucru este sigur : a vorbi despre cât de mult rau exista în lume, a critica acele lucruri aparent greșite dar și victimizarea, împuternicesc aceasta iluzie, alimentand-o cu energia noastră ca și cand ar fi reala. Acest lucru întârzie mult evolutia noastra, ca societate.
Unul dintre cele mai rapide moduri de a opri aparenta nebunie este de a opri gandurile din a judeca negativ. Prin compasiune, permitem Interventiei Divine sa-si faca treaba si ne permitem noua sa traim adevărat în inima noastră, în conformitate cu cele mai înalte idealuri. Astfel, putem iubi lumea pentru ceea ce este cu adevărat, ca un teren de învățare, de constientizare și de ajutorare a celorlalti spre a parasi aceasta iluzie, acolo unde putem interveni.

Retragerea continuă a energiei noastre colective din matricea constientizarii bazate pe frica subrezeste baza acestei retele. Totul de pe ecranul de proiecție se va prăbuși, în cele din urmă. Acest lucru ne ajută să înțelegem ce se întâmplă, cu adevarat, în lumea de astăzi. Fațada fictiva se prabuseste .

Nu putem crea Noul Pamant lasandu-ne prinsi in jocuri duplicitare, înșelătoare. În schimb, construim ceva cu totul diferit bazandu-ne pe proiecții de gândire de inspiratie divina, pe principiile evolutive care nu există în domeniile polarizate ale percepției controlate de simturi .

Suntem permanent recunoscători pentru jocul uman. Tot ceea ce am intalnit de-a lungul experienței noastre ca rasa a fost perfect ales cu un anume scop, considerate etape necesare ale existentei de către Creatorul nostru. Totul a fost și continuă să fie condus prin Vointa si Scop.

Prin activarea codului mutant în materia atomica, această forță a Binelui conduce spre un exod evolutiv care transforma orice formă de viață într-o expresie mai iubitoare, mai inteligenta.

Invalideaza percepția polarizata ...
3. Suntem particule de energie în interiorul corpului lui Dumnezeu

Peste tot există viață conștientă, cladita din exact aceeași substanță de bază. Aceasta pornește de la o inteligență înnăscută în însăși nucleul atomului globular. De ani de zile, oamenii de stiinta stiu faptul ca atomii sunt particule de energie conduse inteligent, care pot discrimina și alege.

Asa cum si trupurile noastre fizice sunt alcătuite din atomi in miscare, toate formele noastre umane intra in coerență pentru a crea un corp mai mare. Această entitate evoluata cuprinde o suma totala a constientizarii unui grup.

Atomul, ca si grup evoluat și natura sa unificatoare stau ca dovada pentru o constientizare planetara, care este suma tuturor grupurilor și stărilor lor de constientizare. Evoluția atomului se extinde in constientizarea solara, apoi în constientizarea galactica s.a.m.d. La fiecare etapă succesivă, evolutia atomului patrunde mai multe arii de inteligență, care converg, în cele din urmă, la constientizarea Divinitatii Creatoare.

De la macro la micro, totul este o reprezentare a marelui intreg și o parte dintr-o realitate mai profundă în care toate lucrurile din univers sunt infinit interconectate. Aceasta natura holografică a vieții este exprimata printr-o formă sferoidală, învolburata, functionand cu un scop inteligent, maret.

Constientizarea ta se naște din acest organism vast numit conștientizarea de Dumnezeu și permanent se află în cadrul sau. Ești rezultatul acestei entitati-Sursa confruntandu-se ea însăși într-o formă. Nu există nici o altă recunoaștere posibila.

Invalideaza percepția polarizata ...
4. Fiecare atom are Codul Mutant

Se spune că există aproximativ 7.000.000.000.000.000.000.000.000.000 atomi in corpul nostru uman.

Acest lucru este destul de amuzant, dar imaginați-vă că în fiecare atom există viață inteligentă. Imaginați-va, de asemenea, că fiecare dintre acești atomi conține un cod mutant divin, supus morfogenezei.
Destinul nostru este de a ne schimba într-o specie unificata, nemuritoare !

Suntem angrenati într-o accelerare rapida, datorită poziției inaintate a Pământului în hiperspațiu dar si gratie luminii de fotoni venita dinspre soare. Noi, ca si existență planetară, trecem dintr-o realitate in alta într-un ritm alert, exponential.

Aceste retele avansate, ancorate, ne sunt de un real ajutor, oferindu-ne sabloane morfogenetice, un " cum să", modern ,care propulsează evoluția umană într-o altă genetica a rasei.

Parasim, astfel, culmile experientei polarizate, trecand, treptat, într-o nouă rezonanță morfică ce opereaza din Legea universală .

Dumnezeu, ca si entitate, isi modifica programul de experimentare prin noi, ca atomi ai gândirii. Regnuri ale naturii, sisteme sociale, guverne, religii, instituții financiare, filozofii, toate distrugerile, reconstrucțiile și tot ceea ce noi numim viata de pe Pamant, toate acestea sunt forme ale acestei constientizari omniprezente.

Pe masura ce aceasta pulsație divina se misca acum cu o aparent mai mare hotărâre, provocand mari schimbări pe planeta, noi, ca o celulă unita, răspundem fiecarei tranziții. Pe masura ce constiinta noastra se extinde, patrundem din ce in ce mai mult in cunoașterea Planului Divin .

Suntem chemați să colaboram intru acest scop maret, chiar prin inspiratia personala.

Dumnezeu, entitatea, isi schimbă programul său de experiență prin noi, ca atomi de gândire. Este aceasta constiinta tot-omniprezenta, care se exprimă prin regnuri ale naturii, sisteme sociale, guverne, religii, instituții financiare, filozofii, toate distrugere, reconstrucție și tot ceea ce noi numim viata de pe Pamant.

 Această pulsație divina, acum, se muta cu aparent mai mare hotărâre, provoacă schimbări mari pe planeta noastră, noi, ca o celulă unificata,  răspundem la fiecare tranziție. Constiinta noastra se extinde, am intrat mai mult și mai mult în cunoașterea  Planului Divin.

Este prin inspirație personala, si suntem chemați să colaboram cu acest scop mai inalt.

Fii Inspirat!

Inspirația este definita ca fiind îndrumarea divină exercitată direct in mintea și sufletul omenirii.

A fi inspirat înseamnă ca mintea ta sa fi ajuns la un stadiu in care sa fie sub controlul conștient și pozitiv al unui Sine superior, cu insertie divina.

Această influență binevoitoare iti poate controla creierul fizic, iti permite să iei decizii și să înțelegi adevărul, dincolo de orice raționalizare. Acest ghid interior poate vorbi și scrie prin tine, fără a face apel la mintea inferioara.

Când putem intra in contact cu această prezență interioară, tot adevărul ne este expus. Devenim Cunoscători. Acesta este cel mai adanc sens al „cristalizarii hologramei avatarului” în realitatea planului fizic. Este atunci când ne putem trăi viețile guvernate de Providenta, revelația directă a spiritului pe planul cel mai înalt.

Suntem fiinte cognitive, înzestrate cu inteligență și un cod mutant divin care ne activeaza. Suntem un aspect al entitatii-Sursă ce joaca un joc de realitate virtuală, prin intermediul corpului nostru și o dovada a constientizarii sale in constanta maturizare, in evolutie.

Tu, ca un atom divin cu inspiratie divina, esti provocat să te dezvolti spre o stare constienta de omnipotență. În timp ce faci acest lucru și in timp ce toți prietenii tăi atomi fac acest lucru ... Dumnezeu, entitatea, se dezvolta, se extinde. Totul este Perfectiune. Asa a fost mereu.

sursa: www.chilfrenofthesun.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu