marți, 4 noiembrie 2014

Plasele Energetice



Sa zicem ca suntem intr-un univers cuprins intr-un univers,cuprins intr-un univers...
Cercuri circumscrise ca niste foi infasurate.
Tot asa ,sa zicem ca suntem un corp,cuprins intr-un corp,cuprins intr-un corp...
Fiinte care au dorit si au putut sa depaseasca prin puterea personala,planul terestru,au trecut de primele foi ale primelor universuri.
Puterea personala s-a acumulat prin vointa,determinare,perseverenta,lucrul intens dar si capacitatea  de a se abandona Puterii infinite a Spiritului sa-i ghideze,deci intuitia si acceptarea .
Poate ca fiecare univers e doar un Camp de Potentiale.
Fiecare fiinta care a ajuns dincolo de prima bariera a acestui univers,a trait niste experiente deosebite,imposibil de explicat.
Asa ca ,poate ,atunci cand au revenit la constienta acestei realitati,au tradus experienta dupa nivelul lor de inteligenta ,de constiinta,si dupa credintele ,conceptiile lor despre viata din acel moment.
Daca mai multe astfel de fiinte (sau poate  aceeasi de mai multe ori) au trecut dincolo de primele bariere,e posibil ca acele universuri ,pagini nescrise,sa fi fost amprentate(scrise) de propriile lor convingeri.
Astfel s-au format plase energetice desi ei nu au vrut asta.
Asa ca noi,daca ajungem acolo,ne lovim de ele,mai ales pentru ca poate unele convingeri le-am mostenit,sau ne-au fost induse.
De aceea efortul nostru e mai mare si e nevoie de mai multa putere personala,ca sa depasim si sa ajungem la Campuri pure, nescrise , pentru a putea avea experienta Unificarii cu Sursa ,cum au trait-o si ei.Desi aceasta Unificare e doar un aspect al vesniciei.
Ei au creat astfel o realitate.
Dar acea realitate e tot un vis pentru ca ei i-au dat un sens dupa cum credeau si erau ei.
Astfel conceptele hindusilor si samanilor,care au vazut dincolo de planul terestru,au creat filmul pe care noi l-am vedea astazi daca am ajunge acolo.
Si ce-ar fi daca si noi azi,am construi cu credintele noastre,un potential al unei realitati care altfel nu ar exista ?Si ce sunt credintele daca nu ego ?
Si ce ar fi daca ar exista oameni care sa dirijeze mentalul colectiv catre varianta aleasa de ei?
Plutim cu totii intr-o mare de ego de cate ori judecam sau suntem nemultumiti pentru ca suntem in lupta.Si cea mai mica lupta interioara ,e campul de lupta in care te mentine egoul.Te simti vinovat si apoi esti usor de controlat.Si egoul poate crea pentru a te mentine in lupta interioara cu care se hraneste,oportunitati false,experiente false,directii false,intelegeri false.
Realitatea se construieste in timp ce pasim in ea.Depinde cu cine alegem sa o construim.
Cu cat ne lasam ghidati de puterea din interior,cu mintea deschisa,fara nici cea mai mica intentie de a clasifica ceea ce vedem,cu atat putem trece mai departe de aceste plase energetice.
De aceea ,la un moment dat trebuie sa lasi deoparte tot ce ai invatat,pentru ca altfel,vei fi tentat sa interpretezi totul prin prisma cunostintelor dobandite.
Pana nu facem asta  nu putem vedea Adevarul si ne vom plimba ca printr-un labirint construit de cei dinaintea noastra.
Si experienta va fi confiscata de ego.
E nevoie de acceptarea ca e o Putere pusa in noi si ne poate ghida daca o lasam.
Iar combustibilul necesar cresterii puterii personale este Iubirea de Sine.
Pentru ca doar acolo putem avea experienta Unificarii.
Pentru care suntem acum,aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu