vineri, 11 martie 2011

De Ce Suntem Popor Ales




Dincolo de aspectele pur spirituale despre care s-a scris si se va mai scrie,as vrea sa avem si o vedere mai practica,mai concreta pentru ca se spune,ca,o cunoastere pe care nu reusim sa o aducem in planul fizic,prin manifestare nu valoreaza nimic.
Exista o traditie in mai multe tari din Europa,prin care locuitorii,considera ca ei sunt poporul ales de Divinitate pentru a indeplini un scop special,reformator,model pentru alte popoare;si fiecare este indreptatit sa creada asta .
Romania,este in primul rand prin pozitia geografica ,si prin biodiversitatea naturala un pamant binecuvantat.
Ca suprafata agricola utilizata este pe locul sase din Europa(dupa Franta,Spania,Germania,Marea Britanie si Polonia).
Romania are un potential agricol,spun surse statistice,de a satisface peste 80 milioane de locuitori,asa ca in cazul unei eventuale crize alimentare,iata ar fi un teritoriu extrem de apreciat si cautat.
De altfel,de la o zi la alta creste numarul strainilor care cumpara,ieftin,teren agricol pentru ferme agricole.In eventualitatea unei migratii,in urma unei crize a alimentelor ,Romania ar putea fi asaltata.
Iata de ce , poate nu ar strica sa acordam mai multa atentie intoarcerii cu respect spre pamant,spre roadele binecuvantate,si spre agricultura.
Curand,se va pune problema nu numai de a produce hrana ci si a avea o hrana sanatoasa,ecologica.
Si lucrul acesta,mai mult decat in alte tari este posibil !
Romania este cel mai important producator agricol din zona, cu cea mai curata agricultura, mai ales datorita imposibilitatii financiare pentru o chimizare masiva .
E necesar sa fim constienti,de toate darurile pe care Divinitatea le-a asezat pentru noi aici
Avem nevoie de oportunitati,de legi potrivite,pentru ca sa putem lucra eficient si sanatos pamantul,pentru a ne hrani poporul si de a ajuta pe cat mai multi din jur. 
Si primul pas,este sa fim constienti si apoi sa cautam cai prin care putem sa reconstruim totul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu