marți, 8 martie 2011

Puritatea Intentiilor


Acest parametru de a masura oportunitati,relatii,actiuni,mi-a fost daruit pur si simplu.
Aveam ceva vreme, de cand ma tot gandeam ca poti sa te pacalesti usor, cand este vorba de oamenii din jurul tau,de oportunitati care iti apar  cand esti presat,si poate ca nu mai poti face clar diferenta intre ce iti spune mintea si ce iti spune inima.
Cand iti doresti ceva sau chiar si cand nu iti doresti,dar din jur esti presat ,ti se poate deschide o usa,o oportunitate si cum sa stii ca este ceea ce iti trebuie atunci?
E adevarat ca se spune ca nu e nimic intamplator,dar sunt si oportunitati false,sunt si oameni care isi ascund cu dibacie intentiile,astfel ca ,usor,usor,sari de pe drumul tau.
De aceea ,daca de fiecare data,ne oprim si vedem care este intentia din spatele actiunii,care este puritatea intentiilor persoanei care a determinat-o,ne vom putea ghida foarte usor.
Altfel,suntem prinsi intr-o plasa si orice actiune a noastra, nu face decat sa ne incalcim si mai mult.
Ca sa ajungem la starea noastra naturala si sa vedem lucrurile asa cum sunt si sa ne vedem si pe noi asa cum suntem cu adevarat,trebuie mai intai sa spargem bariera conditionarilor despre care as putea crede ca nu e voia Divinitatii.
Iar puritatea intentiilor e un instrument de mare ajutor.
La urma urmei,este un parametru care chiar se poate masura.
Iar rezultatele  pot fi surprinzatoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu