luni, 14 martie 2011

Pecetea

Totul in lumea aceasta ti se poate deschide si ti se poate dezvalui,daca te recunoaste.
Calibreaza-ti constiinta catre iubirea care vine din puritatea universului;nu e o iubire omeneasca de aceea au confundat-o atat de multi!
Toti oamenii si intamplarile,sunt magice,au un rost,dincolo de toate,pamantul,toate energiile care compun insasi viata, au o vibratie comuna si te pot recunoaste doar daca esti la fel.
E ca si cum ai sta in fata portii unei cetati,si intrarea se face daca ai pecetea acelei cetati si stii parola.
Daca ai doar pecetea,nu-ti vor deschide desi te vor recunoaste.Iti vor da sa mananci si te vor astepta sa-ti amintesti.Si abia atunci te vor primi.
Cand ai vibratia potrivita,pamantul,aerul,apa,focul,spiritele naturii si ale animalelor  te vor recunoaste.
La fel si celelalte energii ale vietii acesteia pe care o consideri reala.Vine spre tine,pe aceasta cale ancestrala tot ce te recunoaste, asemenea .
Ai forta de a face fata desi tu nu mai crezi asta!
Elibereaza-ti mintea de prejudecati,si gandeste ca un om liber,omul Universului,in acord cu forta pamantului.
Atunci vor veni catre tine toate  ,cand vei intelege ca forta interioara consta nu numai in acceptare si repaos mental ci si din constienta ca poti face orice doresti daca puritatea intentiilor e in acord cu Iubirea.
Trebuie sa fii autentic si sa faci ce simti ca doresti cu adevarat!
Orice opozitie(stare de rau fizic sau psihic) iti arata ca nu esti unde trebuie sa fii;trebuie sa te simti bine cu tine mereu.
Planeta  fierbe.
Dar oameni curati si constienti,deja au inceput reconstructia unei lumi ;o lume noua,diferita de tot ce stii.Vei ajunge acolo unde e locul tau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu