vineri, 18 martie 2011

A Fi Simplu





Mai ales acum,in aceste zile, a fi simplu,om traitor in anul 2011 pe o planeta supertehnologizata dar si mult incercata devine un lucru tot mai dificil!
Fara nici o indoiala,oamenii,indiferent de nivelul de cunoastere la care se afla,vor sa stie mai multe despre ei, despre cum functioneaza viata lor, despre legile reale ale universului;intr-un cuvant vor sa evolueze si spiritual.
Si atunci,se informeaza.La tv,unde este cel mai simplu si mai cu impact sunt speriati,amenintati de
tot  felul de vesti niciuna optimista sau incurajatoare.
   Altii,merg sa-i asculte pe cei care au inteles inaintea lor cum stau lucrurile,adica"maestri spirituali".
Din pacate,numarul acestora este extrem de mic si probabil nici chiar usor de gasit.
Iar acesti cunoscatori,mare parte niste intrusi,nu fac decat sa complice si mai mult viata celui care,cu buna credinta vrea sa invete.Caci ce maestru spiritual pe un fond de ingrijorare existent deja,in loc sa transmita prin cunoasterea si forta sa, calm,incredere,optimism,stiind bine care este influenta psihicului,a mentalului asupra manifestarilor exterioare,da,in loc de asta mesaje de panica despre evenimente despre care oricum nu stie nimeni nimic?
Si pana cand vom asculta versiuni despre un viitor cat mai groaznic si de neinteles?
Pana vom redeveni simpli, si vom incerca sa simtim in interiorul nostru,cu calm,cu bunsimt  ,cu umor,cu incredere in puterea aceea care intotdeauna ne-a aparat si  ne-a ocrotit !
La cata cunoastere este,la cate scoli,la cati profesori,ai zice ca ar trebui sa fim cu totii niste fiinte extrem de spirituale si cand colo ,care mai de care mai derutat si mai speriat.
Puterea deplina asupra vietii noastre este la CelPreainalt,apoi la noi.
Cat timp nu vom gandi cu capul nostru si nu vom simti in liniste in inima noastra orice raspuns al oricarei situatii si al oricarui om,vom fi mereu in confuzie si alerta.
Asa ca va trebui sa reinvatam simplitatea in gesturi si cuvinte, constienti de puterea acestora asupra noastra,asupra celor din jurul nostru si asupra mediului in care traim !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu