miercuri, 13 aprilie 2011

Despre Cutremure

Datorita unei adevarate invazii informationale legate de predictia unor cutremure devastatoare,se cer si alte abordari cat si notiuni ,cel putin,de prevenire si combatere,eventual.
Punctele care urmeaza sunt sintetizate si expuse de Adri,biochimista si astrolog,eu doar am acceptat gazduirea pe blog mai ales ca sunt intrutotul de acord, iar ea imi este prietena, iar articolul este rezultatul multor discutii pe aceasta tema  cu ea.

1. Niciun cutremur (calamitate)nu are drept cauze de manifestare,conditii geologice sau ale reliefului.
Toate cutremurele au drept creatori oamenii si activitatea lor ,in principal mentala.
2. Orice cutremur a aparut in perioade de mari suferinte ale oamenilor si deci ale pamantului,dupa razboaie sau perioade istorice pline de materialism,cand chiar cuvantul Dumnezeu era cenzurat.
3. Victimele unui cutremur sunt intotdeauna legate karmic de acest eveniment,chiar si simpla sperietura are drept consecinta o modificare in constiinta.Rudolf Steiner spune ca, fiintele care mor in cutremure au parte de aceasta forma de trecere dincolo pentru ca prin aceasta trauma imensa ele constientizeaza in suflet caracterul efemer al vietii materiale, si in viata urmatoare vor aborda si  viziuni spirituale ale vietii.
4. Oamenii imprumuta stabilitatea lor interioara pamantului,iar spatiul romanesc a fost zamislit din timpuri imemoriale de pelasgi care au taiat vaile,au dat noi cursuri raurilor au secat lacuri si au stiut sa-i dea acestui loc cea mai mare siguranta in toate situatiile.
Deci noi nu avem de ce ne teme,decat de ignoranta si necunoasterea care nasc monstrii.
5. Lipsa afectivitatii ,sentimentele programate,precum si greseli din trecut,negarea si suprimarea lumii interioare au dus la o catastrofa in Japonia.Cineva spunea ca in Japonia ,poti fi amendat daca ai o mimica melancolica.
6.Se cultiva panica de catre diversi  din mass-media,astrologi,conducatori de miscari spirituale care sustin producerea anumitor calamitati si cutremure la anumite date mai mult sau mai putin indepartate.Toate acestea creaza o teama in emotionalul oamenilor si in etericul pamantului,iar pentru aceasta creatorii vor plati mai devreme sau mai tarziu.Legile gandirii sunt simple.Unii,demonstreza chiar,prin calcule,cat de mare este posibilitatea producerii unui cutremur.Nu exista nici o conjunctura astrala care sa vorbeasca despre cutremure si calamitati .In general aceste perioade sunt foarte bune pentru a ne indrepta atentia si mai mult spre pamant,pentru a-l vindeca,pentru a-l asculta,indiferent cum sta Saturn sau Marte .
7.Combaterea si prevenirea cutremurelor se face in fiecare clipa,de catre fiecare dintre noi incercand sa ne alinam supararile si nelinistile,fiind mai buni,mai iertatori,mai cinstiti si drepti,mai cu credinta in Dumnezeu,care ne-a trimis aici sa ne vindecam si sa vindecam si pamantul totodata.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu